Velkommen | Indkøbskurv | Login eller Registrer dig nu
Hjem » Lidt om Pitney Bowes miljøtonere

Lidt om Pitney Bowes miljøtonere

Pitney Bowes egne tonerkassetter giver dig den samme udskriftskvalitet og samme antal tryk som originaltonere – men er op til 60% billigere.

Vi har miljøtonere til de fleste printere, fax og multifunktionsmaskiner. Du får selvfølgelig 30 dages returret og pengene tilbage, hvis toneren ikke lever op til dine forventninger.

Konstrueret til at være lige så gode eller bedre end originalen

Vore tonerkassetter er ikke bare fyldt op med farvepulver. De er produceret efter strenge krav, og testes hos vores samarbejdpartneres ISO-certificerede fabrikker. Hver eneste tonerkassette bliver demonteret, vasket grundigt, tjekket og sliddele bliver udskiftet. Som færdigt produkt er de underlagt meget strenge krav til ydelsen. De skal give præcise farver og mindst lige så mange tryk som originalen. Vi er så sikre på at vores tonerkassetterne vil indfri dine krav at vi giver dig en udvidet garanti på 2 år!

Pitney Bowes brand laser toner

Vores garanti

Pitney Bowes garanterer at vores miljøtonerkassetter, hvis de er opbevaret, installeret og anvendt under normale forhold, vil være uden materialedefekter og uden produktionsfejl i 2 år efter købsdato.

Miljøhensyn

Pitney Bowes tonerkassetter sparer dig for penge samtidig med at du bidrager til at skåne miljøet for unødig belastning. For hver eneste reproduceret tonerkassette du benytter sparer du miljøet for ½ kg plastik og 1 liter olie. Vores miljøtonerkassetter er Svanemærket, hvilket betyder at de imødekommer de strengeste miljøkrav.