Velkommen | Indkøbskurv | Login eller Registrer dig nu
Hjem » Hvorfor handle med os?

Hvorfor handle med os?

Pitney Bowes Danmark er markedsførende indenfor omkostningseffektive maskiner og software til post- og papirbehandlingsløsninger. Vi leverer også AV-løsninger, maskiner indenfor print, kuvertering og dokumenthåndtering samt professionelle produktionsløsninger til grafisk efterbehandling.

Pitney Bowes, der blev grundlagt i 1920 i USA, har en årlig omsætning på 6.3 billioner dollar globalt. Vi er ledende i verden indenfor post- og papirbehandlingsløsninger, og er en forretningspartner med stor troværdighed. Vi investerer i forskning og udvikling, og har brugt over 1 milliard dollar over de sidste 10 år, for kunne give vores kunder de bedst mulige produkter, tilpasset deres behov. Et mindre kendt faktum er, at Pitney Bowes har publiseret flere patenter end Apple, hvilket må siges at være noget af en bedrift, og med til at bevise, at vores investering i teknologi og fremtiden underbygger hver transaktion du har med os.

Det er vores intention at give vores kunder produkter af topkvalitet, og være de bedste indenfor ydelser og pålidlighed. Det er blandt andet derfor vi et af top 500 selskaberne i verden.